Bemutatkozás:

A TVNETWORK Telekommunikációs Szolgáltató Részvénytársaság azzal a szándékkal jött létre, hogy a telekommunikációs piac meghatározóan olcsó szolgáltatója legyen. Az alapítás 30 millió forintos alaptőkével történt – 2000.10.09-én. Az első év a berendezés és szolgáltatás fejlesztés jegyében telt el. A TVNETWORK RT 2001. május hónapban kezdte meg az Internet szolgáltatást – három megyében.

A TVNETWORK RT árai és újszerű szolgáltatásai komoly sikert arattak, ezért A TVNETWORK RT több lépésben kényszerült alaptőke emelésre az új területek elindításához szükséges beruházások biztosítása érdekében (80 millió, 150 millió, 250 millió, 350 millió lépésekben). A TVNETWORK RT aktuális gazdasági értékét jól jelzi, hogy az utolsó részvényjegyzés már 300%-on történt. A TVNETWORK RT ma már 5 megyében és Budapesten nyújt telekommunikációs szolgáltatásokat.

A TVNETWORK RT már megalakulásakor elkötelezte magát a szélessávú internet ellátási módok mellett. A négyféle szélessávú internet hozzáférési mód közül legnagyobb sikert a saját építésű (LANNET) informatikai hálózat aratta. Ez az építési mód sajnos csak panelépületek esetében megvalósítható. A többi szélessávú igénylő ellátására a TVNETWORK RT a kábeltelevíziós hálózaton keresztül nyújtott internet szolgáltatást ítélte a legmegfelelőbb megoldásnak, ezért több elavult kábeltelevíziós hálózat korszerűsítésében vett részt, melyeken azóta is szolgáltat. A kábeltelevíziós hálózatok korszerűsítése, kétirányú adatátvitelre történő alkalmassá tétele olyan ember és eszköz állományt követelt meg a TVNETWORK RT-től, mintha saját kábeltelevíziós hálózatai lettek volna. Az ellentmondás feloldása érdekében a TVNETWORK RT Igazgatósága 2002 év elején a kábeltelevíziós üzletág elindítása mellett döntött, mely azóta jelentett hálózat vásárlásokat és saját kábeltelevíziós hálózat építéseket. A TVNETWORK RT közel 10.000 előfizetőt lát el kábeltelevíziós szolgáltatással 2003. január 01.-e óta. A TVNETWORK RT 2002 évben több komoly kábeltelevíziós szolgáltatóval kötött partneri szerződést, ennek révén ezeken a kábeltelevíziós hálózatokon is a TVNETWORK RT biztosítja az internet szolgáltatást.

A TVNETWORK RT 2003 évi fejlesztései között kiemelt helyet foglal el a telefonos szolgáltatások elindítása. Ennek első lépése már 2002-ben megtörtént az Internet alapú telefon (VoIP) fejlesztés által.

A TVNETWORK RT az alapításkor önmaga elé kitűzött célkitűzéseit 3 év alatt sikeresen teljesítette – elindította az internet, a kábeltelevíziós és a telefonos szolgáltatásokat is. Várjuk megtisztelő érdeklődését az egyre bővülő szolgáltatási palettánk bármely elemével kapcsolatban.